Woonproject Bapo


Tremelo – 2.637 m²
“DRIVE-IN” APOTHEEK

Op het gelijkvloers wordt een apotheek ondergebracht. Voor de klanten van de apotheek werd op het gelijkvloers een overdekte doorrit met parkeerplaatsen gecreëerd.

GROENGEVEL ALS EYE-CATCHER

Er werd gekozen voor een speelse architectuur, met veel volumewerking, ruime terrassen en groen. De terugspringende gevelvlakken langsheen zorgen ervoor dat er een afstand wordt gecreëerd tussen gevel en straat. Deze ruimte wordt ingericht als voortuin. De groenaanleg van de voortuin loopt door in het gevelvlak door het toepassen van ‘groene gevels’. Deze vormen de “eye-catcher” van het project.

UITGESPROKEN TERRASSEN

Doordat het gevelvlak op de verdiepingen nog dieper terug springt worden er op de eerste verdieping ruime (groene) terrassen gevormd. Deze uitgesproken ruime terrassen en “groene gevels” betekenen een meerwaarde voor zowel het interieur en de leefbaarheid van de appartementen als voor de omgeving van het gebouw.






Andere Woonprojecten