Woning CO


’s Gravenwezel

DE EIGENAAR VAN EEN RUIM PERCEEL IN EEN GROENE EN BOSRIJKE OMGEVING WILDE EEN WONING REALISEREN MET EEN STERKE UITSTRALING, EEN WARM INTERIEUR, SPEELRUIMTE VOOR DE KINDEREN EN VEEL BERGRUIMTE, WAARBIJ HIJ ELKE VIERKANTE METER PRAKTISCH WILDE BENUTTEN.

Aan de slaapkamer achteraan genieten de bewoners van een ruim terras tussen de twee oversteken, en ook beneden staan het buitenleven, de omgeving en de eigen tuin centraal. Het zwembad schuift in de lengte in de ritmiek van de woning, afgeschermd van de blikken van de buren door een muur in dezelfde lichte natuursteen als de oversteken.

COOL

In de keuken werd een koelcel geïnstalleerd als alternatief voor een kelder, grenzend aan de praktische keuken, compleet met steellook vitrinehoekelement.

SUITE

De bovenverdieping heeft een erg hoog suitegehalte met een ruime badkamer met een XL-inloopdouche. Het donkere maatmeubilair in de grandeur-styledressing – ook met een vitrinehoekelement – contrasteert met de witte gietvloer, zonder dat de comfortabele ruimtelijkheid in het gedrang komt.

DIEPTE DOOR CONTRAST

De woning dankt haar uitstraling aan de dieptewerking en het licht-donkercontrast, dat tot uiting komt in het gebruik van twee verschillende soorten natuursteen, die in de landen van oorsprong op maat in tegels gesneden werden. Ze geven de woning de typische dynamiek die eigen is aan de ontwerpen van architectenbureau Schellen.

Foto’s Hendrik Biegs HSH






Andere Privéwoningen