Woning GE


Balen

DOOR HET GROTE NIVEAUVERSCHIL IN HET TERREIN HEEFT DE WONING AAN DE STRAATZIJDE TWEE VERDIEPINGEN EN AAN DE TUINZIJDE MAAR ÉÉN. AAN DE VOORZIJDE BLEEF DE WONING EERDER GESLOTEN, AFGESCHERMD MET EEN GLAZEN WAND MET DAARACHTER EEN WATERPARTIJ. EEN LANGE NATUURSTENEN WAND LEIDT DE BEZOEKERS NAAR DE TOEGANGSZONE. DE ARCHITECTUUR VAN DE BUITENZIJDE KRIJGT BINNEN EEN VERVOLG IN DE MINIMALISTISCHE DETAILLERING VAN HET INTERIEUR.

Aan de tuinzijde is de woning volledig beglaasd. Alle leefruimtes en de master bedroom hebben uitzicht over de tuin. Nog aan de achterzijde zorgt het hogere centrale deel voor extra licht en ruimte. De tuin sluit naadloos aan op het natuurdomein De Keiheuvel. De woning heeft een huislift en is perfect voorzien op levenslang wonen.

Foto’s Joren De Weerdt






Andere Privéwoningen