Notariaat Morrens


Bonheiden – 550m² – E-peil: 7
EEN DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG “BEN” NOTARIAAT  E PEIL 7

Naast het compact ontwerp en een doorgedreven isolatie, werd er gekozen voor verwarmen en koelen via een warmtepomp De medewerkers en bezoekers genieten volop van een aangename binnenklimaat.

FUNCTIONELE EN FLEXIBELE INDELING

Gelijkvloers zijn de wachtruimte, de front office en de vergaderzalen gesitueerd. Op de eerste verdieping de back offices, de kantoren dan de notaris en de refter. Deze refter paalt aan een ruim dakterras. De kelder omvat een ruim archief en de technische ruimtes.

Overstekende luifels zorgen in de zomen voor schaduw.

DYNAMISCHE VOLUMEWERKING

Kenmerkend is optimaal contact tussen binnen en buiten met veel glas en een dynamische gevelwerking, gekenmerkt door horizontaliteit, dieptewerking met oversteken en wit-donker contrasten.

EXPRESSIEVE GEVELS

Een lange muur begeleid de bezoekers naar binnen. De gevel is opgebouwd uit een afwisseling van buitenpleister, houten en stenen gevelbekleding.






Andere Kantoren