Kuraray


Zwijndrecht – 1.800 m²

Bezoekers van dit L-vormige gebouw worden onmiddellijk overweldigd door het licht en het groen. De strakke, harde vormgeving, die past bij de harde industriële omgeving, verbergt een patiotuin met zachte vormen en kleuren waar alle werknemers uitzicht op hebben. Als het weer het toelaat, kunnen ze buiten lunchen en vergaderen op een van de ‘eilandjes’ in het ‘jungle’-gedeelte of in de bloementuin. De gevels werden ontworpen met het oog op maximale lichtinval en minimale opwarming door de zomerse zon: sterk geïsoleerde betonnen panelen aan de zijkanten, verticale aluminium lamellen en glasgevels zonder directe zonlichtinval. Samen met efficiënte passieve koeling garanderen ze een aangenaam werkklimaat.

Digitale rendering unbuiltarch.pro






Andere Openbaar & Wedstrijd