Woning SO


Vosselaar

De bouwheer had twee aangrenzende percelen met een redelijk beperkte diepte. Daarom werd de woning naar links gericht en werd het aanliggende linker perceel tuin. Dit kwam ook de oriëntatie ten goede. De achtergevel van de woning is hierdoor zuid gericht en trekt het zonlicht naar binnen.

De uitgesproken overdekte buitenlounge met haard, die rug aan rug staat met de haard in de leefruimte, zorgt ervoor dat de bewoners het jaar rond kunnen genieten van de tuin.

Het interieur vormt een eenheid met de architectuur van de woning. Strak maar aangenaam en warm. Deze woning is aangepast aan levenslang wonen dankzij de lift. Ook de grote home office zorgt ervoor dat thuiswerk kan als het nodig is.

De witte pleister en donkere natuursteen gevelpanelen creëren een mooi contrast.

Foto’s Ieva Litvinaite






Andere Privéwoningen