Woning met muziekstudio


Sint-Martens-Latem
VILLA VOOR EEN MUZIEKLIEFHEBBER

Deze villa is het huis en de thuis van een gepassioneerd muziekliefhebber en zijn gezin. Daarnaast is hij ook een wereldreiziger met een voorliefde voor Azië die zich onder meer uit in het verzamelen van Oosterse kunstvoorwerpen. De woning biedt de perfecte ruimten om zowel het gezinsgebeuren, het thuiswerk en de herinneringen aan de vele concerten en reizen die de muziek- en kunstvoorwerpen oproepen harmonieus te verenigen op één plaats.

OPTIMAAL CONTACT TUSSEN BINNEN EN BUITEN

Aan de straatzijde is de villa vrij discreet en gesloten. Een beglaasde inkeping op de verdieping accentueert de inkompartij. Het woongedeelte is volledig gericht op de achterliggend tuin. Door de volledig beglaasde tuingevel ontstaat een optimaal contact tussen binnen en buiten. Grote oversteken en terrassen zorgen voor de nodige bescherming tegen de regen en de middagzon.

HOME OFFICE MET ZICHT OP DE TUIN

Centraal in de woning geeft het dubbelhoge raam op de verdieping boven de zithoek uit op een mezzanine waarop het thuiskantoor/home office is ondergebracht. Het zicht op de tuin van hieruit is schitterend en vooral rustgevend. Het pure lijnenspel van de architectuur werd consequent doorgetrokken in het ontwerp van het volledige interieur en de tuin.

Foto’s: Jo Pauwels en Schellen


Andere Woning & praktijk