Woning DW


Keerbergen – E-peil 11

HET ONTWERP VAN DEZE WONING BEGON ONDER EEN GOED GESTERNTE: RUIME BOUWVOORSCHRIFTEN, EEN GOEDE ORIËNTATIE EN EEN PRACHTIG UITZICHT OP HET GOLFTERREIN. DE BOUWHEER HECHT EEN GROOT BELANG AAN BUITEN LEVEN – BIJ VOORKEUR HET HELE JAAR ROND EN DUS KREEG DAT ASPECT DE NODIGE AANDACHT. EEN BUITENZWEMBAD EN EEN RIANTE OVERDEKTE BUITENRUIMTE, DIE BESCHERMING BIEDT TEGEN ONS GRILLIGE KLIMAAT, MOCHTEN DAN OOK NIET ONTBREKEN

De woonkeuken biedt toegang tot de buitenruimte met een bar, eet- en zithoek. Aangrenzend bevinden zich de douche, kleedruimte en het toilet voor bij het zwembad. Met een lichtkoepel en warmtestralers die ingewerkt zijn in het buitenplafond is de ruimte ook bij minder gunstige weersomstandigheden een aangename plek om te vertoeven.

Het overdekte terras is afgewerkt met houten latwerk dat terugkeert in de voorgevel, waar het zorgt voor privacy ter hoogte van het raam op de bovenverdieping. Door een hoogteverschil in het terrein ligt het terras een 60-tal centimeter hoger dan de tuin en het zwembad. Daardoor hebben de bewoners een nog beter uitzicht op het aanpalende golfterrein en de omringende natuur.

Op het ondergrondse niveau, dat ruim daglicht krijgt via een glazen vloer op de gelijkvloerse verdieping, liggen de ontspanningsruimtes, waar je kunt fitnessen, pingpongen, spelen of gezellig aan de bar zitten.

Foto’s Robin Van den Acker






Andere Privéwoningen