Woning VR


Keerbergen

OP EEN PRACHTIG GELEGEN PERCEEL, MET UITZICHT OVER EEN MEER, MAAKTE EEN GEDATEERDE WONING PLAATS VOOR EEN HEDENDAAGSE NIEUWBOUW MET EEN WARME UITSTRALING EN BELEVING, PERFECT INGEPAST IN DE OMGEVING EN HELEMAAL OP MAAT VAN DE BOUWHEER.

Aan de voorzijde oogt de woning eerder sober. Het op de gelijkvloerse verdieping geïntegreerde kantoor kreeg een afzonderlijke toegang, maar staat in contact met de leefruimtes.

FUNCTIONEEL GESCHIKT

De oriëntatie van het perceel staat in schril contrast met de schitterende ligging, met een noordelijk gelegen tuinzijde. Daarom vertrokken we van een U-vorm met een centraal ingeplante tuin. De woonruimtes werden vervolgens rond de aangename buitenruimte geschikt. Het resultaat is een geborgen gevoel dat niet ten koste gaat van het spectaculaire uitzicht over het achtergelegen meer via de grote raampartijen. Interieur i.s.m. Kevin De Smet

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Dankzij de integratie van duurzame technieken is deze realisatie een BEN-woning. Een warmtepomp met koelfunctie, doorgedreven isolatie, mechanische ventilatie en zonnepanelen op het dak dragen hiertoe bij. De integratie van een huislift maakt levenslang wonen mogelijk.

Foto’s Art of living en Liesbet Goetschalckx






Andere Privéwoningen